Nieuwe entree Amstelpark

Vorig jaar oktober zou de nieuwe kunstentree bij Bastion-ingang van het Amstelpark geplaatst worden. Zoals wel vaker werd dat niet gehaald. Toen stond er eind vorig jaar een bord bij dat we geduld moesten hebben tot plusminus februari. We dachten: het is nu eind februari, dus nu moet er toch wel iets te zien zijn…

We kwamen aanrijden vanuit de richting RAI en vanuit de verte was al te zien dat het Amstelpark geen bedrijventerrein is. PARK zo was te lezen.

En jawel dit is de nieuwe kunstentree. Big Talk, zo heet dit kunstwerk van Willem Poppinga. Wel een beetje maf, vindt u niet? Maar vooruit, ‘t is ook wel weer apart. We gunnen deze entree het voordeel van de twijfel.

Weet u nog wat het probleem was met kunstentree 1 Het rode bruggetje was? Was levensgevaarlijk voor rolstoelers. Kunstentree 2, bij de Rozenoordbrug is volstrekt ontoegankelijk voor kinderwagen, rolstoel en scootmobiel. En hoe is het met de toegankelijkheid van onze nieuwe aanwinst?

Het zal nog wel niet klaar zijn, maar het lijkt erop dat voor de buurtgenoten die zich plegen voort te bewegen met deze voertuigen het ook hier passen en meten wordt…

Gerelateerde berichten:
12 oktober 2006
31 oktober 2006
19 december 2006

Advertisements
This entry was posted in Nieuws uit het Amstelpark. Bookmark the permalink.

1 Response to Nieuwe entree Amstelpark

  1. Yoko says:

    Dag Knorrepot heb je al een wandelingetje door het japanse tuintje in het Amstelpark gemaakt? Er liggen wel erg veel grote stenen. Het stenen bruggetje lijkt me ook niet echt toegankelijk voor rollators en rolstoelers. Het tuintje is nog niet klaar, maar we houden het in de gaten. Toch?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s